Feb 13, 2010, 12:17 PM

Знам 

  Poetry » Phylosophy
704 0 11
Аз знам, че мъртвите ни управляват.
По тяхно право аз съм тук.
По техните закони.

Стоя във сянка на изчезнало дърво
и гледам сянката си -
дреха на това, което съм.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??