Aug 8, 2008, 6:15 AM

Знам, беше лъжа 

  Poetry » Love
808 0 0

Знам, истината ти беше една голяма лъжа.
Една красива лъжа, без която сега ще умра.
Върни се, дори любовта ти да е лъжа.
Ела, излъжи ме и си върви,

но ме носи със себе си.
Ела, излъжи ме пак

и пак в любовта удави ме все така.
Ела, излъжи ме и забрави,

че обичам те някога казвах ти!
Кажи ми нещо сега, кажи,

дори и да е лъжа. Знам, не вярваш,

но си спомни прегръдките нежни, нали?

И само единствено ти можеш

да вземеш живота ми

и само единствено ти можеш

да пълниш очи те ми.
Дори да не вярваш, аз знам,

дори да не искаш, аз знам.

Сега само мълчи, целуни ме...

и си върви.

© Билси Стифлър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??