Aug 1, 2007, 11:32 PM

Зная, замълчи... 

  Poetry
554 0 9

Сънувам.
Зная,
сънувам...

сгушен си в косите ми
целуват те ръцете ми
и е тихо и спокойно
душите ни се срещат
устни с устни се докосват
тела копнеещо се сливат
сърцето ми е само твое
зная твоето е мое
песента им в унисон трепти
в мен си ти
аз съм в теб
ние сме едно
вълшебно е
нали

Сънувам...

Зная,
че сънувам...
Замълчи...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??