Aug 2, 2011, 8:28 PM

Зодия "Човек" 

  Poetry » Civilian
394 1 0

ЗОДИЯ  “ЧОВЕК”

 

Дълго чакахме тук новия век

на  земята обширна и  голяма,

липсва в зодиака зодия “Човек”,

мир и благоволение няма и няма…

 

Битието не е райска панорама,

слепи са душите в светъл век,

бунище е нашата земя голяма,

не се роди човекът в зодия “Човек”…

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??