Jan 18, 2007, 11:16 PM

Зов 

  Poetry
623 1 4
Буря - силна, убийствена...
Навън, вътре - в душата ми...
Вали, много - сълзи ръмят,
надолу, те вливат се...
Преглъщам ги...

Свисти, гърми - крясъци...
хлипам ли, викам ли - писъци!...

Зов...
Зов за помощ...
Писък - оглушаващ - заглъхващ...
Живот - отминал - загинал...

... Незабелязан...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??