Заровила е плодовете си природата
и е скрила ключа на хармонията.
Катаклизми бушуват в сърцата на хората.
И изкупва вина безвиновният.
С мастилени бури Земята праща послания,
че се пропуква ръба на търпението.
А под мълнии слепи надежди изгарят -
слепешком отмъщава небето.
Катаклизми бушуват в сърцата на хората
от безценности и необичане.
С катаклизмени крясъци диша природата
и със болка зове за пречистване.
© Инна All rights reserved.
Поздрав!