6.09.2007 г., 13:20 ч.

Зов за пречистване 

  Поезия
531 0 9

Заровила е плодовете си природата

и е скрила ключа на хармонията.

Катаклизми бушуват в сърцата на хората.

И изкупва вина безвиновният.

 

 

С мастилени бури Земята праща послания,

че се пропуква  ръба на търпението.

А под мълнии слепи надежди изгарят -

слепешком отмъщава небето.

 

 

Катаклизми бушуват в сърцата на хората

от безценности и необичане.

С катаклизмени крясъци диша природата

и със болка зове за пречистване.

 

 

 

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??