Apr 14, 2007, 10:29 PM

Звезда 

  Poetry
485 0 0
 Звезда
 
 Забързан, замислен
 летя,
 по пътя на мечтите,
 увлечен от скоростта,
 мечтая,
 да хвана звездите.
 
 Дали времето бавно
 тече
 или аз бързам пак,
 дали съм вече пораснало
 момче,
 или още хлапак.
 
 Замислен може би, много,
 до болка,
 от радост или от тъга,
 отговор чакам отново,
 но колко,
 да чакам аз тази мечта?
 
 Забързан, замислен
 ще спра,
 по пътя до мечтите,
 ще намаля скоростта,
 ще разбера
 колко топлят звездите.
 
 И тогава, замислен,
 ще се радвам,
 че имам мечта,
 ще спра дори тогава
 да мисля,
 ще съм стоплен... от звезда.
 01.04.2007   17:11

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??