Aug 10, 2016, 4:21 PM

Звезда през януари 

  Poetry » Love
932 0 17

Кога ще ме обикне този,

когото толкоз съм обичала?

На прашна гара

с пуст перон,

на тъжен кей,

на мъртъв дом

от чакане съм заприличала...

Той може да ме свари

във вина,

в отровна жлъч,

във смърт

и сметки стари,

но пак

като звезда през януари

ще блесне

в радост

моята душа!

 

© Кети Рашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??