Oct 9, 2009, 1:25 AM

Звезда в нощта 

  Poetry » Love
644 0 0

„Звезда в нощта”

 

Безкраен свят, отминал ден-

забравени останахме.

Към слънцето загледани

и в нощните звезди!

Посрещнахме тук изгрева

и той не закъсня,

в очите ти погледнах аз -

те гледаха към мен!

 

Аз бях отминалия ден,

не съм оставал във забрава.

Ти беше слънцето за мен

и светеща звезда в нощта!

 

И бъдеще, и минало,

и спомени предишни;

пътуваме към вечността

потънали в надежди!

Ограбени преди това,

а днес така щастливи.

Загледани в една мечта

и мигове за нас красиви!

 

Аз бях отминалия ден,

Не съм оставал във забрава.

Ти беше слънцето за мен.

И светеща звезда в нощта!

© Горан Русинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??