Jan 30, 2021, 9:26 AM

Звездицата на моето сърце 

  Poetry » Love
265 0 0

Тази нощ ще е различна, защото си различна ти.
Ще сияеш като звездица, защото влюбена във мен си ти.
През урагани аз за теб ще мина, 
само за да имам твоята любов.
Защото моето сърце те то обича 
и за теб на всичко съм готов.
Ще осъзнаеш ти, звездице моя, колко важна си за мен.
Пътя ми да осветяваш е желаното от мен.
Ако във небето светят милиардите звездици, 
ти единствена си в моето сърце.
Сред тях се открояваш ти едничка, 
звездицата в безкрайното небе.

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??