Jan 17, 2013, 6:49 AM

Звездичка 

  Poetry
664 0 2

Звездичка от небето падна,

жълта мъничка звезда

и аз си пожелах една мечта,

красива моя мъничка мечта.

 

Мина ден, след него два

и сбъдна се моята мечта,

щастлива аз във стаята стоях

и гледах весело света.

 

Замислих се за миг и се поспрях, 

тогава ненадейно осъзнах,

че моята мечта 

бе погубила една звезда!

 

Звездите падат от небето,

за да носят щастие навред,

за да направят по-добър света,

те дават своята душа!

 

06.09.2006 г.

© Яни All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??