Mar 31, 2016, 5:39 PM

Звездите само го видяха 

  Poetry » Love
288 0 3

От прах дошла съм
и с вятъра ще си отида,
аз, Никоя с теб
и Някоя понякога... бездомна.
Раздадох се изцяло и далеч,
звездите само го видяха.
От толкова любов, която подарих,
разбрах - безплатна само е луната.
Умрях хиляда пъти,
но болките си надживях,
погребваха ме чужди страхове,
от обичта ми гдето се бояха.
Не ги забравих, само им простих,
поучих се и заживях
за смисъла единствен от живота
- обичана, обичаща децата.

© Галина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??