Dec 5, 2010, 7:05 PM

Звездна магия 

  Poetry
669 0 4

 

Звездна магия



 


Дали да те оставя в миналото си орисано?

Или от спомените свои да те залича?

Но заличават ли се страници написани?

Забравя ли сърцето нявга обичта?

В препълнена от хора улица ще те позная - сред тълпата...

На всяко място и във всяко време.  Денем и във мрака.

Гласа ти ще позная и без думичка да си изрекъл...

Ще те усетя с всички фибри. Тебе, който винаги съм чакала!

Очите си затварям всяка вечер и те виждам.

Под клепките ми натежава мисълта за теб.

Греховни помисли, съдбовно истински прииждат...

Помилва със крилете си душата ми, тъй както никой друг!

Със мен да бъдеш тайничко си пожелах.

Във храма влязох и запалих свещ за тебе.

Дори и даже да си смъртния ми грях -

прошепвам тихичко: "Обичам те! Така си ми потребен!"

Уми душата ми със твоите сълзи.

Прег ърна ме с крилете си. Показа ми безкрая.

Една магия звездна се роди.

Подай ръка!

Готов ли си със мен да тръгнеш и да ти покажа Рая?





Елена Найденова - Sun






Авторски клип по този стих:

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-929606



© Елена Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??