Nov 7, 2014, 7:40 AM

Звуци 

  Poetry » Love
359 0 1

 

 

Някога замислила ли си се...
Какво се крие зад звука 
От наздравиците?
Че може би с тях те "аплодирам"
По мой си собствен начин?

А когато въпросната бутилка... се счупи?
Нима всичко е само един трясък?
Представи си бутилката като една птица
Която е поискала да полети...
Но не е могла да използва крилата си 
И е паднала на земята... болезнено.

А отваряла ли си някога заключена врата?
Какъв е звука от отключването ù?
Аз съм отварял една подобна врата
Но след това вътрешният ми глас се обади и ми каза...
"Тя не те желае... покажи ù как се чувстваш"
И не ми оставаше нищо друго, освен да я нараня
Тъй като преди това аз съм бил наранения...
Макар и не по същия начин.

 

 

© Напълно Непознат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??