Apr 18, 2009, 8:25 PM

Звънче 

  Poetry » Other
413 0 0

 

Звънче

 

Цвете малко подранило

до снежен храст цъфти.

Първото кокиче мило,

усмихва се, мълчи.

 

Нежното звънче потрепва,

в градината блести

и на всички възвестява,

че идват топли дни.

© Тоди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??