Feb 9, 2010, 4:11 PM

Звънка тишина 

  Poetry
1008 0 16



Сипе се сняг.

Застила всичко

с тишина

и нощта,

от страх

белотата да не наруши,

промъква се на пръсти

едва-едва.

 

Безмълвие кристално.

 

С човчица,

закъснял врабец

по прозореца почука,

трепна с крила,

усмихна се

и отлетя.

 

След себе си остави

звънка тишина…

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??