Защто излъга ме - не зная.
Защто с чувствата ми святи подигра се.
Нима смяташ, че от лед е моето сърце?
Аз не съм като теб, разбери...
Сърцето ми силно тупти.
Разбрах, че ти не можеш да обичаш.
Сърцето ти от камък е създадено
и никой не може да го промени.
От нашата история едно не разбрах:
защто ме излъга и с чувствата ми се
подигра.
© Венцислава All rights reserved.