Kamito_567

Български писател и поет. Артистичен псевдоним: Kami Choi Ilieva <3 През 2020-та издадох два романа. Съвременният български любовен роман "Продадена" и мелодрамата с нотки на еротика "ЛИС". Пиша поезия и проза от 15-гна възраст. Издадох сборник с разкази "Събирачът на истории" през 2021-ва година. Ще споделя с вас някои от разказите, които са част от книгата. Направих страница във фейсбук Kami Choi Ilieva's Poetry за поезия и каквото душата ми пожела. На 19.05.2022г. излезе отдавна замисляната ми първа стихосбирка ''Маска''. При желание за покупка на моя книга, пишете ми на лично. 

Selected works
7 results
Стоях тъжна на брега и ронех сълзи сам-самичка, като изгубена птичка.
Захлупила лице в шепите си, седях върху пясъка, който бързо-бързо се напои от пороя, който се стичаше от двете страни на лицето ми. Ридаех като малко момиче, изоставено от своята майка.
Никой нямаше наблизо. Само лек ветрец едва-е ...
  390  11 
  78 
Тичайки по пясъка, аз се спънах и изпуснах мидичките, които носех в шепите си. Пръснаха се и се захванах да ги събирам. Нечий крак настъпа последната. Погледнах нагоре и видях някакъв силует, засенчен от слънцето. Толкова бързах да си направя герданчето, че от вълнение паднах и разпилях красивите съ ...
  233 
Счупената ти усмивка с гордост все нося, ти ми я предостави преди.
Привидно я връщам, когато искам разнообразие, а хората си мислят, че съм се излекувала.
Не, всъщност не помня или пък да, как аз сама си я направих от страданието ми, гледайки себе си в теб.
Сега се чудиш защо съм още тук,
не, не зна ...
  204 
  354 
Random works
: ??:??