Dec 15, 2022, 8:56 PM

? https://novini.bg/bylgariya/politika/754649 

  Prose » Others
575 5 3

Въпрос, на който съм склонен да дам положителен отговор. Явно очакваме директивите на Центъра - САЩ и на новия му представител у нас. Затова топката ще бъде рамотавана до неговото идване - преполагаемо през пролетта на 2023г. До това време ще се положат всички усилия да няма редовно правителство. Сервилността на българските политици е пословична. Те ще жертват интересите на народа си в полза на тези на САЩ. Водачите на партиите треперят от ужас, дали ще бъдат припознати от новия посланик и ще му се натягат до дупка.  Гнусна и гадна гледка. Пфу!!!

 

П.П. А междувременно американците подготвят НДСВ, да нахлуе отново в българската политика. Идеята е да се направи кръвопреливане на "шарлатанина" "Просто Киро" и на партията му. Уж това била работа на Путин. Хитро, така ще накарат и русофилите да гласуват за царските разблудници!

© Младен Мисана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво! Смела публикация! Политическите интересите нямат чувства към народните маси! Всичко е зависимост! Това, че масите разбират своята нищета и я изразяват в протести не променя ситуация. Лидерите се разбират помежду си!
  • Покорените покорни нямат човешки ценности - за господарите си те не са хора...
  • И мен ме потресе това, което се случва в държавата ни. Къде се изпариха човешките ценности и как се превърнаха в послушковци нашите избраници. Благодаря ти, за публикацията, Младен!
Random works
: ??:??