Jun 23, 2022, 9:28 PM  

Кратък анализ след вота на недоверие 

  Prose » Reviews, analyzes, critical articles
146 7 10
5 мин за четене

© Младен Мисана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Коментарно продължение.

  И тези номера на кюлчетата съвсем ясно се виждат на снимките. Затова е необяснимо, защо Рашков по тези номера не успя да идентифицира притежателят на тези кюлчета, въпреки че очевидно имаше много силното желание да стори това. Парадокс, нали!!!!!!!!!!!!!

  4. Таня, благодаря, че разсъждаваме еднакво!
  5. Антоанета, трогнат съм от подкрепата ти!
  6. Георги, специално заради теб допълних материала си с линк. На 3-тата минута и втората секунда започва изказването на Петков за АНТИКОРУПЦИЯТА. Чуй го внимателно!
  7. Никола, трогнат съм от подкрепата ти. Бъди все така обективен!
 • Голяма благодарност към всички взели отношение по текста ми. Бъдете здрави и в добра ментална кондиция! Текстът представлява опит за политически анализ с елементи на футуристика. Ще карам по ред:

  1. Акеми, аз също се моля да се окажа прав.
  2. Миночка, радвам се, че сме от една и съща страна на барикадата.
  3. Иви, благодаря ти за честната и открита позиция. Сама по себе си тя е голяма ценност. Знаеш, че много те уважавам. В библията е казано: "По плодовете ще ги познаете /думи на самия Иисус/". Независимо от всичко, което комунистическата пропагандна машина стори, за да изчегърта ГЕРБ, остават някои факти. А те са - мащабно строителство и успешен изход от световната икономическа криза, започнала през 2008г. Повишаване жизненото равнище на средния българин. А при Просто Киро имаше само голи обещания за 3 тунела и 4 моста над Дунава. Подари ни изпроводяк и непосилна инфлация. А прословутите златни кюлчета си имат изписани цифрови номера от БНБ.
 • Поздрави за написаното, Младене! Точно в десятката!
 • Чудесно звучи...
  Кой дебил е говорил за "борба с антикорупцията"? Пропуснал съм.
 • Прочетох. Подкрепям. Поздравления!
 • Браво!
  Отличен анализ!!!
  Поздравления!
 • Дайте формула да излезем от кризата, в която тъне българина от десетилетия, приятелю и аз ще се съглася с вас!☺
  Поздрав за позицията. Малко хора се осмеляват да пишат на политическа тема тук.
 • Привет, Маестро! Приятелю, не мисля, че в тази наша многострадална Родина има нещо по-сигурно от алъш-вериша. Толкова сигурно като кюлчетата и пищовите. Та батака от 12 години не се оправя за шест месеца. Та нима Русия умира от любов към нещастната ни територия? Или всеки друг?! Та нима чалгата е дарила най-представителната извадка от обществото ни, заслужаваща уважение? Или може би бизнес в България е само онзи, който се отчита навреме? А хартиените бюлетини са най-удобни за манипулация? Или усмихнатата физиономия от нечий сарай е българоудобна?! Или пък милионите на онбашиите нови кротко спят в ума на българина? Кое е най-доброто? Кое е по-малкото зло?!😉 Мисля, че тези млади хора заслужават да им се доверим в името на крачката напред. Посоката е ясна.
 • Много точен анализ си написал, Младен, всичко е точно така, подкрепям те! Дано на есен да успеем и да дочакаме нещо добро за държавата и народа в нея! Благодаря ти!
 • Дано си прав, Младене.
Random works
: ??:??