Apr 9, 2015, 4:29 AM  

 Високочестотни видения (4) 

  Prose » Narratives
633 3 5
Произведение от няколко части « към първа част
4 мин за четене

© Младен Мисана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Категорично настръхващ финал..., четиво с космическа терминология, чувала съм за правоъгълно проектиране и централно може би, но еквидистантно проектиране в биметрични зони..., не...!!!
  "Простанството за миг се "спря". Времето сякаш замръзна и стана гладко като повърхността на езеро при слънчево затъмнение, капсулирайки в мига цяла вечност."
 • Благодаря ти за тези толкова хубави думи, Рени! Много съм трогнат от вниманието ти. Чудесен коментар направи.

  Желая ти много щастливи мигове през тези светли празници!

  Благодаря ти за вниманието, Али! Да прекараш много хубаво Вуликденските празници! Да си здрава и да ти е светло на душата!

  Благодаря, че оцени текста ми Ели!
 • Мисана, четох неколкократно днес. Има ги тези "видения" наистина "честота" им е уловимо постижима за малцина. Но само за сега /колко никой не знае/. Който е "посветен" би разбрал текста ти отлично! Поздрав от мен!
 • Благодаря ти за хубавия коментар и за твоята оценка, Елица! Ти си първият ми читател в тази дълбока нощ. Като си помисля, че при теб е ден, а тук е царството на нощта, сякаш не ми се вярва. А това е толкова нормално, щом Земята е кръгла, факт установен още от гръка Ератостен преди хиляди години /същият предложил своето знаменито решето за намиране на простите числа, днес известно като решетото на Ератостен/. Излиза, че човекът не може да свикне с нормалните неща и да ги приеме като такива, дори и след хилядолетия, а предпочита да живее в плена на илюзиите си!

  И аз ти пожелавам най-светлия Великден от досегашните!
 • Така, както е описано, звучи много убедително и правдоподобно.
  За миг се пренесох в твоя свят, Мисана, и съпреживях състоянието ти.
  Но не умирай повече, моля те!

  Великден идва. Пожелавам ти да го посрещнеш със светли чувства!
Random works
: ??:??