29 ago 2008, 14:52

* * * 

  Poesía
587 0 14

Ти казваше, че кучките не молят,

не познават огъня на чистия морал,

не знаят силата на истинската воля

и болката от туй, че всичко си им дал.

 

Те, кучките, не търсят своята утеха

във рамото на някой снажен мъж.

За тях, над всичко се гради успеха,

поникнал в ласките им като дъжд.

 

Обичаш ли ги, трудно ще изтръгнеш

топлата им диря в твоята душа.

Веднъж обикнал, не можеш да си тръгнеш,

щом в гърдите ти тупти жена.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??