Здравей, ли каза?
Ти видя ли ме, въобще?
Попита ме „Какво ли правя?".
„Освен, че те обичам ли?",
попитах. Не знам, почакай да измисля.
Какво ли? Просто нищо!
Стоя и чакам.
Да минат дните.
Да те видя.
Бленувам изненади от безкрайност.
Мечтая за това да звънна и да ми отвориш.
Да ме прегърнеш.
Да ме вдигнеш.
Нависоко, тъй далече от земята.
Да ме отлепиш,
да ме проникваш,
за да забравя за света.
Да има само теб
и твоята любов.
© Магдалена Митева Todos los derechos reservados