11.12.2008 г., 13:23 ч.

* * * 

  Поезия
291 0 0
 

Здравей, ли каза?

Ти видя ли ме, въобще?

Попита ме „Какво ли правя?".

„Освен, че те обичам ли?",

попитах. Не знам, почакай да измисля.

Какво ли? Просто нищо!

Стоя и чакам.

Да минат дните.

Да те видя.

Бленувам изненади от безкрайност.

Мечтая за това да звънна и да ми отвориш.

Да ме прегърнеш.

Да ме вдигнеш.

Нависоко, тъй далече от земята.

Да ме отлепиш,

да ме проникваш,

за да забравя за света.

Да има само теб

и твоята любов.

© Магдалена Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??