Преминах аз през ада, но се върнах,
заключих го зад хиляди врати...
И повече назад не се обърнах...
Животъта със усмивка продължих!
Промих си раните, отърсих се от злото...
Пречистих с болка своята душа...
Днес вярвам вече само във доброто,
дори понякога и много да греша...
Когато ме застигат мрачни мисли
и мъката се връща бавно в мен,
със обичта живота си орисвам...
Щастлива продължавам своя ден...
Напук на грозотата съм красива.
Сияя цяла в светъл ореол...
Дори и сивотата си отива,
докосната от моята любов!
Таня Симеонова
© Таня Симеонова Todos los derechos reservados
и мъката се връща бавно в мен,
със обичта живота си орисвам...
Щастлива продължавам своя ден..."
Докосваш с поезията си , Таня!Поздравления!