Шум от разбиващи се вълни…
Присмех на чайки...
И тази илюзия за фалшива свобода...
И аз вървяща по брега,
по скърцащия пясък
и търсеща изгубена мечта...
А вълните разбиващи се в брега,
изхвърлят телата на умиращи медузи...
На брега и без вода,
под палещите лъчи на Слънцето,
те бавно ще изгубят
илюзията за сбъдната мечта ,
желанието за живот
и изсъхвайки ще търсят,
изгубили борбата с него,
смисъла му…
И все пак ще се опитат да прокарат път
към мечтаната изгубена илюзия...
А чайките крачещи по брега,
търсещи храна, ще се надсмиват
над моята изгубена мечта...
Но аз ще продължавам да крача по брега,
по скърцащия пясък и да търся
до тогава,
до като в морска пяна не се превърна...
08-02-2019 год.
© МД Todos los derechos reservados