30 abr 2008, 15:24

*** 

  Poesía » Otra
715 0 20

В няколко мига,

посипани

с дъх

на

крайпътна ранимост,

прикриват се

ядрени

малки секунди

на нежност...

Уморените думи,

от спомен

преливащи,

реактивно

се връщат

в очите ми...

Живея до рампа,

до къща

от островни

рани.

Поливам

цветята си

сутрин

и се раждам,

заспивайки

вечер

в изтънелия

праг

на мечтите

си...

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??