11 abr 2009, 8:00

* * * 

  Poesía
394 0 0

Аз съм ледът, по който полепват пръстите ти.
В белия ми мрак потъват мислите ти.
Аз съм кристалната повърхност, в която се взираш
и виждаш себе си.

Страхувам се от всеки лъч и отразявам светлината му
със своя студ.

Само твоята ръка ме топли.
Само твоят допир ме топи.
И бавно чезна.

© Ена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??