Аз днес те видях. И не плаках.
Защото отдавна те нямам.
И толкова дълго те чаках...
Съдбовно в душата си истина.
Аз днес репетирах безбожие.
А в теб - колко малко боли...
Израствам без път. Не от можене!
Аз просто рисувам мечти...
© Геновева Христова Todos los derechos reservados