2 ago 2009, 12:37

Аз винаги във тебе ще се раждам 

  Poesía » De amor
686 0 25

Аз винаги във тебе ще се раждам -
каквато искаш да ме виждаш ти.
От мънички светулки ще подклаждам
жарта, изтляла в твоите очи.

Ще се прераждам, както пожелаеш:
във цвете малко, в облак, в шепот тих.
По пулса си препускащ ще познаеш,
че аз съм тук, във този малък стих.

По-слънчева дори от жарко  слънце,
по-песенна от пролетна река,
по-нежна от покълналото зрънце,
с любов роди ме твоята ръка!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??