15 ene 2010, 17:40

* * * 

  Poesía
1778 1 12

Разпръснах се като глухарче над полето,

загубила се някъде в света.

Със залеза политнах към небето,

за да забравя болката на любовта.


Но всъщност искам още да съм цяла,

за да усещам как шуми кръвта.

Сърцето ми как бие бясно

под тънката коприна, във гръдта.


Не ме сломиха бурите съдбовни,

не паднах пред презрени врагове.

Ще победя и мъките любовни,

ще се сглобя парче подир парче...

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??