16 nov 2008, 21:43

Бавно се уча... 

  Poesía
605 0 11

Уча се да не искам нещата

да стават на всяка цена.

Постоянно търпение трябва и вяра една -

да изчакам да дойдат и по-добри времена.

Да, моментът в живота е важен,

но искам и чуждата душа да ценя.

Така ще открия умерените неща -

онези, носещи радост трайна

и толкова мъдрост безкрайна,

с благодарност да посрещам деня

и с усмивка да приветствам нощта.

Така само ще имам право да кажа,

че съм живяла живота си не на шега.

© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??