19 ago 2010, 17:59

Белязани от обич 

  Poesía » De amor
991 1 23

Сега съм много лятна –

по мене се усмихват

така неугасими

на слънцето лъчите.

Когато ги погледнеш,

когато ги погалиш -

едно море те плисва,

и с радостни вълни те гали.

И ставаш много мокър,

и ставаш много чист,

а синьото в очите ти

е бисерно мънисто.

Прохладен бриз ни шепне,

телата ни се сливат –

какъв пейзаж чудесен

душите ни рисуват,

без рамка и без покрив,

без думи,

напразно изговорени...

Оголени и грешни -

белязани от обич!

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??