29 abr 2006, 23:41

БЕЗ ПРАВИЛА 

  Poesía
615 0 3

                     БЕЗ ПРАВИЛА

Отново скитам по поляни
в сьн красив и благ,
насаме със младоста ми,
на мечтан от мене бряг.

Забравил пътища ,пътеки
и безсмислени въпроси,
стъпвам с мисли леки
и роса по нозете боси...

Загубил своите пороци,
без завист,свян и суета,
потулил всичките уроци-
ненужни мъдрости в съня.

И завивам се с коприна
от нежни мигове безброй,
от там не искам да замина
отново при живот под строй.

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??