26 ene 2011, 18:49

Без заглавие 

  Poesía » Otra
829 0 17
Красива белота…
разляла се навред.
Очите си отворих 
и видях, че спряла е…
дори пред моята врата.
И чисто е в душата…
като след изповед.
И мъничко по-малко ме боли.
Започна да вали…
снежинков танц, такава грация!
Май съм щастлива в този миг…?


© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??