Jan 26, 2011, 6:49 PM

Без заглавие 

  Poetry » Other
823 0 17
Красива белота…
разляла се навред.
Очите си отворих 
и видях, че спряла е…
дори пред моята врата.
И чисто е в душата…
като след изповед.
И мъничко по-малко ме боли.
Започна да вали…
снежинков танц, такава грация!
Май съм щастлива в този миг…?


© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??