26.01.2011 г., 18:49 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Друга
821 0 17
Красива белота…
разляла се навред.
Очите си отворих 
и видях, че спряла е…
дори пред моята врата.
И чисто е в душата…
като след изповед.
И мъничко по-малко ме боли.
Започна да вали…
снежинков танц, такава грация!
Май съм щастлива в този миг…?


© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??