Безброй красоти видях...
Безброй цветя помирисах...
Хиляди усмихнати лица,
хиляди звезди блестяха,
а между тях - луната...
Десетки пъти мислех аз
за красотата в страната...
Тогава разбрах:
ВЕДНЪЖ човек се ражда
със светлината...
За да открие отговор
на въпросите, които
среща по земята!!!
© Сабрина Димитрова Todos los derechos reservados
Радвам се,че ви харесва!!!