Знам
ще отмина след пороите
безплодно сбит във участта си,
преди да ме погуби поривът
и ме затвори във кръвта си.
Нетленно ще ме прекосява
една нелъкатушна линия
и пътят ми ще се здрачава
над собственото ми безимие...
© Младен Мисана Todos los derechos reservados
А на теб, Лъвице благодаря и за това, че оцени текста ми.
Честита пролет и на двете ви! Светло пролетно настроение и успехи!