23 nov 2010, 19:32

Безмълвие и болка 

  Poesía » Filosófica
440 0 6

В безмълвие на кървав хоризонт, 
под залеза на богове мистични, 
изпих от чашата горчивия живот, 
преглътнах и утайката, и чувствата цинични! 
В стихията живот на ТОЗИ свят
троших крила, обелих и колене,
въртях се в орбита на враг -
"приятел" със стрели от кал се целеше по мене.
В море от обич плувах и играх,
под ласките на изгреви изплувах,
напук възкръснах, вижте - оживях...
а птиците и залеза със хоризонта се целуват.


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??