19 abr 2012, 23:04

Безсмислено 

  Poesía » De amor
549 0 0

Ти не си за мене смисъл,
не си Муза дори!
И да искам за тебе да пиша
- няма смисъл, нали?
Ни акъл ще ти влея,
ни с абзац или ред
ще те върна при мен!
Еднаква за теб е всяка поема,
както еднакъв е всеки твой ден!

И да искам да пиша за тебе,
нищо не ще разбереш...
та ти още сричаш!
Как тогава ще го прочетеш?!

Аз зная!
Ти не си за мене смисъл,
ни Муза дори...
но всеки ред е за тебе изписан
и всяка написана дума страшно тежи...

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??