28 jun 2020, 8:00

Безвъзвратно 

  Poesía » Verso libre
418 1 0

Пресъхна слънчевия извор

на моята любов

и цветето невинно

на красотата ми увехна.

Сега обрулена

като дърво самотно

след летния порой

душата ми

обезлистена стене.

© Boyana Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??