Jun 28, 2020, 8:00 AM

Безвъзвратно 

  Poetry » Free verse
419 1 0

Пресъхна слънчевия извор

на моята любов

и цветето невинно

на красотата ми увехна.

Сега обрулена

като дърво самотно

след летния порой

душата ми

обезлистена стене.

© Boyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??