Гориста местност
Схлупена къщурка
баща пияница
майка - наркоманка
децата им сиротни
страдат гладни
Изоставеното бебче
плаче в дървена количка
Вълци вият на умряло
Сатаната иска зрелище!
(Още мога да напиша
но ще ме намразите)
© Христо Манчев Todos los derechos reservados
Всичко виждаш.