1.11.2017 г., 18:39 ч.

******* 

  Поезия » Свободен стих
575 1 16

 

Гориста местност

Схлупена къщурка

баща пияница

майка - наркоманка  

децата им  сиротни 

страдат гладни

 

Изоставеното  бебче 

плаче в дървена  количка

 

Вълци вият на умряло

Сатаната иска зрелище!

 

(Още мога да напиша

 но ще ме намразите)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??