Nov 1, 2017, 6:39 PM

******* 

  Poetry » Free verse
580 1 16

 

Гориста местност

Схлупена къщурка

баща пияница

майка - наркоманка  

децата им  сиротни 

страдат гладни

 

Изоставеното  бебче 

плаче в дървена  количка

 

Вълци вият на умряло

Сатаната иска зрелище!

 

(Още мога да напиша

 но ще ме намразите)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??