13 sept 2007, 19:57

Целувай въздишките ми 

  Poesía
517 0 6
Тръгна бавно - обичам те...
ръцете ти чувствам - по себе си
и зная, че ме обичаш - безименно сладостно!
Чакай - не бързай - обичай ме още!
Обичай смеха ми, обичай и себе си
Целувай въздишките ми
Хубаво е...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??