13.09.2007 г., 19:57 ч.

Целувай въздишките ми 

  Поезия
537 0 6
Тръгна бавно - обичам те...
ръцете ти чувствам - по себе си
и зная, че ме обичаш - безименно сладостно!
Чакай - не бързай - обичай ме още!
Обичай смеха ми, обичай и себе си
Целувай въздишките ми
Хубаво е...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??