Sep 13, 2007, 7:57 PM

Целувай въздишките ми 

  Poetry
545 0 6
Тръгна бавно - обичам те...
ръцете ти чувствам - по себе си
и зная, че ме обичаш - безименно сладостно!
Чакай - не бързай - обичай ме още!
Обичай смеха ми, обичай и себе си
Целувай въздишките ми
Хубаво е...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??